Godziny otwarcia
Restauracja
Czwartek - Sobota 9:00 - 19:00 lub do ostatniego gościa
Niedziela - Środa 9:00 - 18:00 lub do ostatniego gościa
Bar
Czwartek - Sobota 9:00 - 19:00 lub do ostatniego gościa
Niedziela - Środa 9:00 - 18:00 lub do ostatniego gościa
Kontakt
Rezerwacje
+48 532 455 244
restauracja@no19.pl
Manager
Anita +48 695 350 154
Lokalizacja
47-325 Kamień Śląski
Dziewiętnastka, to autorska kulinarna przestrzeń łącząca szacunek do ojczystej kuchni z ciekawością świata, magią żywego ognia, miłością do gotowania i muzyki oraz pasją tworzenia.
„To bistro w wielu odsłonach, w którym zarówno klubowi gracze jak i goście odnajdą, mamy nadzieję, swoje miejsce i ulubione smaki. Smaki których i my ciągle poszukujemy, ale te które już odkryliśmy lub odtworzyliśmy z dziecięcych lat oddajemy prosto z serca wprost na Wasze talerze. Zapraszamy gorąco do Dziewiętnastki.”
Anita i Artur z Zespołem
Resturacja No19
Co Cię czeka?
Każdego dnia nasz team zaprasza do Dziewiętnastki na śniadanie, lunch, bądź ciekawe dania a’la carte będące fuzją kuchni polskiej i kuchni światowych. W niedzielę czekają na Was wyjątkowe śląskie niedzielne obiady, a w wybrane dni tematyczne wieczory lub kolacje degustacyjne. Zapraszamy do śledzenia naszych social mediów i podglądania ofert jakie będziemy dla Was przygotowywać. Liczymy, że wspólnie stworzymy po prostu fajne miejsce. W Dziewiętnastce zorganizujesz również każde przyjęcie prywatne i biznesowe.
Spotkania firmowe
Kolacje degustacyjne
Imprezy okolicznościowe
Wieczory tematyczne
Artur Kupczyk
Poznaj Szefa Kuchni
Artur Kupczyk vel Ogniomistrz Art charyzmatyczny Szef Kuchni oraz Grill Master topowych światowych marek. Swoje zawodowe doświadczenia zbierał przez wiele lat zarządzając restauracjami hotelowymi w kraju i poza jego granicami. Head Chef wyjątkowej w skali europejskiej i największej w Polsce Akademii Grillowania, która powstała według jego projektu.
„Od wielu lat „borykam się” z tym twórczym ADHD. Muzyka pozwala mi oddychać inaczej, ogień wprowadza spokój i spala galopujące zbyt silnie ego, skutecznie wskazując moje miejsce wśród żywiołów, a jedzenie, które sprawia przyjemność ludziom i wywołuje na ich twarzach uśmiech udowadnia mi, że wiele lat temu dobrze obrałem zawodową drogę, bo wszystko w życiu trzeba pogodzić.”Artur Kupczyk - Executive Chef No19 by Ogniomistrz Art.