W Restauracji Karolinka Golf Park od 21 stycznia czeka na Was nowe menu. Szef kuchni, Mateusz Kwiecień, postanowił dostarczyć gościom kartę opartą na regionalnych produktach takich jak pstrąg poliwodzki czy gęsi i kaczki z lokalnych hodowli Spirit Holiday, poprzez dania wegańskie i wegetariańskie, po potrawy w azjatyckich odsłonach. Wykwintne dania przeplatają się tu z tradycyjnymi pozycjami, jednak niezależnie od wyboru zawsze króluje jakość i smak.

Nie zabraknie w karcie wyśmienitych deserów jak tapioka kokosowa czy ciasto czekoladowe z wiśniami. Nie zapominamy też o najmłodszych – dla nich mamy dodatkowe menu dla dzieci.

Rozpoczniemy także serwowanie brunchy, codziennie od 09:00!

Zapraszamy do zapoznania się z kartą tutaj i do degustacji już od 21 stycznia.

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *