Drodzy Goście,

zapraszamy już 19 listopada ( sobota ) o godz. 18:00 na kolejną kolację degustacyjną.                          Poprzednia odsłona wydarzenia okazała się niemały sukcesem!

Tym razem tematem przewodnim będzie kuchnia francuska. Nasz szef kuchni Mateusz Kwiecień stworzy niezapomniane kulinarne kompozycje.                                                                                                        Zapraszamy do spróbowania tego nowego doświadczenia!

Przed kolacją odbędzie się rozpoczęcie wystawy obrazów Pani Agaty Kosmali. Prace Pani Agaty można zobaczyć na jej stronie internetowej klik lub facebooku klik.

Koszt kolacji to 150zł/os. – podane zostanie 5 dań w formie degustacyjnej. Możliwość dokupienia pakietu z idealnie dobranymi winami w cenie 50zł/ 3 kieliszki. Do zobaczenia w Karolince!

Liczba miejsc ograniczona.

Rezerwacja stolików: 532 455 244 lub 537 677 000

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *